Müzikle uğraşan kişiler için planladığımız bu grupla müzik terapi çalışmamızın ilanını yaygınlaştırabilirseniz seviniriz. Son başvuru tarihi 2 Mart olarak güncellenmiştir.
Sevgiler selamlar

Psk. Dinç Orkun YONTAR
Aura Psikoterapi, 
Sanatla Tedavi
ve Eğitim Merkezi

MÜZİSYENLER İÇİN MÜZİK TERAPİSİ

Aura Sanatla Tedavi ve Eğitim Merkezi kapılarını müzisyenlere özel bir müzik terapisi çalışması için açıyor.  Müzisyenleri kendilerine yeni perspektiflerden bakmalarını sağlayarak otantik kaynaklarına erişimlerini sağlamaya, yaratıcı süreçlerinin önündeki engellerini fark edip aşmalarını sağlamaya ve potansiyellerinin yaratıcı bir üretkenliğe dönüştürülmesine yönelik planlanan yaşantı grubunun giriş/tanıtım modülüne katılmak üzere Aura’ya davet ediyoruz.
Aura varoluşçu ve hümanistik temellere dayanarak psikodinamik ve ilişkisel bir yaklaşımla çalışan bir merkezdir. 20 yılı aşkın süredir Aura’da sanatla tedavi hizmetleri süregelmektedir.

Neden Sanatla Terapi?
“Sanat ve Psikoterapi yapısal olarak benzerler. Her ikisinde de içe atılmış veya içe alınmış yaşantıların, şimdi ve buradaki yaşantıya etkileri, yansımaları vardır. İçe atım, sanatın içeriğini, içe alım süreci ise biçim ve tarzını oluşturur. İçe atılmış yaşantılar bir yolla dışa vurulamazsa ruh sağlığı risk altındadır. Sanat, bu riske karşı koruyucu işlev görür. Psikoterapi ve eğitim (insan gelişimi ve sağaltımı) alanında içe atılmış, birikmiş olanların üstüne sağlıklı bir yapı inşa edilemez. Gerek terapist gerekse eğitimci, öncelikle kişinin iç dünyasını, duygu, düşünce ve davranış paternlerini tanımak, gelişimi bu paternlerden yola çıkarak tasarlamak durumundadır. İşte sanatla çalışma, bu tanıma sürecini kolaylaştırma ve hızlandırma işlevi görür.” Nevin ERACAR

Giriş/Tanıtım modülünde katılımcı olarak profesyonel ve amatör olarak müzikle derinlemesine ilgilenen kişiler yer alabileceklerdir. Başvuran kişilerle ön görüşme yapılacaktır.

Kontenjan: Minimum 8, maksimum 15 kişi
Ücret: 350 TL (Başvuruda 100 TL tutarında ön ödeme alınmaktadır.)
Süre: 5 gün / 10 (5x2) saat
Son başvuru tarihi: 27 Şubat 2012 
Çalışma Tarihleri: 5 Mart, 12 Mart, 19 Mart, 26 Mart ve 2 Nisan 2012 – Saat:18.30 – 20.30

Terapistler:
Yar. Doç. Dr. Nevin ERACAR, Klinik psikolog, psikodramatist, psikanalitik psikoterapist
Orkun YONTAR, psikolog
Adres: Aura Psikoterapi ve Sanatla Tedavi ve Eğitim Merkezi, Sıraselviler Cad. 109/1, Cihangir, Beyoğlu, İSTANBUL                       
Başvuru için Psk. Orkun Yontar ile irtibat kurulması gerekmektedir.
Tel: 0505 785 43 40                         E-posta:  orkunyontar@gmail.com